ПОЛИТИЧЕСКИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ : ДПС прекали с обръчите, обяви Татяна Дончева

Tuesday, August 26, 2014

ДПС прекали с обръчите, обяви Татяна Дончева

ДПС прекали с обръчите, които като метастази пусна в целия живот. Не може всеки път да се разправяме с ЕС защо пари се дават в турски села за проекти, които там са ненужни, а не се дават на места, където наистина има нужда. Това означава, че ДПС трябва да бъде отстранено.

Това обяви в сутрешния блок на Би Ти Ви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева, докато мотивираше защо партията й би се коалирала с всеки, но не и с ДПС.

Според нея другото основание ДПС да бъде елиминирана е това, че тя е формално изградена на етнически признак и си "служи с няколко българи еничари за най-мръсни финансови поръчки".

Дончева, чиято партия за пръв път ще участва в избори, предлага нова формула, според която представители на турския етнос да бъдат представени според професионалните и личните си качества в съществуващите партии. Ние ще имаме 2-3 водачи на листи от хора с такъв произход и смесени бракове, обясни Дончева. Тя посочи, че турската интелигенция се притеснява, че ако няма партия като ДПС, тя ще бъде изтикана в ъгъла на българския политически живот.

Пред избори сме и започват да се играят едни драматични роли в стил "Кръстьо Сарафов". Ако сте забелязали театралните школи имат различен стил – някои латиноамерикански и с много драматизъм. Борисов е един от тези много драматични герои и затова внушава, че е ако не е той, няма кой да спаси положението. Ситуацията не е розова, но е обичайна. Така Дончева анализира политическите изявления в момента. 

Бъркотията не е от вчера и тя няма да се оправи с драматизми като в латиносериал, посочи Дончева. "Все едно аз да кажа искам да ме изберете за "Мис България" или няма да играя в тази игра, допълни тя.

Според нея връщането на Ваньо Танов начело на Агенция "Митници" отразява влиянието на ГЕРБ върху служебното правителство.



В К  ДНЕВНИК

No comments:

Post a Comment

за мен съдържанието на страницата

СТРАХОТЕН САИТ ЗА БЕЗПЛАТНИ РЕКЛАМИ

PERFECT TIMING AND POSITIONING Just launched. Get in before the masses. Earn thousands weekly!

Your SEO optimized title page contents